top of page
  • Foto van schrijverWoordvlinder

De Pastorij (Wijchmaal, Peer)

“Hemelse ijspateekes waarvoor je zult smelten!”


“De Pastorij” staat bekend om ijs en zoetigheden. Reuzewafels, macarons, chocozoenen en vooral de meest oogstrelende ijspateekes springen énorm in het oog. Ook nu houdt eigenares Cindy Heylen het hoofd ijskoel en zoekt ze naar slimme alternatieven om haar koffieshop om te toveren naar een take-away heaven.
“Ik wilde absoluut niet bij de pakken blijven zitten, daarom zet ik nu vooral in op afhaalboxen. Met de wafelpakketten kan je alles heel eenvoudig thuis opwarmen, versieren en er een foto van posten. Zo wordt het een creatief knutsel-, proef- en deelmoment waar kinderen én volwassenen enorm naar uitkijken!”


Via haar website startte Cindy ook een leverservice waarmee ze ‘s zaterdags opkikkertjes langsbrengt bij wie die de woning niet mag verlaten. “Liefst heb ik nog steeds dat klanten langskomen. Zo is er toch dat persoonlijke contact. Want ondernemen is meer dan alleen verkoop. Een veilig babbeltje blijft belangrijk.”


De pastorijwoning gaf Cindy inspiratie om haar ijspateekes naar zijn vroegere bewoners te vernoemen. Een Zustertje, Kardinaaltje en Kapelaantje smaken hemels. Ook de eindejaarsgebakjes zijn bijna te mooi om op te eten, maar zullen je zéker doen smelten!200 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


jean.helvino
Dec 17, 2020

www.tweyerje be verkozen tot beste steak van Limburg.

Eigen gin, rum en bier

Like
Post: Blog2_Post
bottom of page