• Woordvlinder

Gastrobar Prego, Hasselt

Bijgewerkt: jun 5

Italian food & fashion


Siciliaans temperament en een snuifje Marakesh, zo voelt het in deze Gastrobar. De eerste blikvangers zijn de ingelijste foto’s bij het overdekt terras. Het zijn zoete herinneringen aan lang vervlogen vakanties. Ook het walhalla van aardse tinten in de kledingcollectie, doet dit plaatje kloppen.

Single lady in charge is Romy Albano. “Prego startte als een klein damesboetiekje en nu was het tijd voor iets nieuws. Oorspronkelijk geen horeca, maar dankzij Dims Interieur besloot ik ervoor te gaan!”, glundert Romy.

Wervelwind Marzia Maggen runt het eetgedeelte. Dat zij niet aan haar proefstuk toe is, merken we meteen. Ze brengt eerlijke, betaalbare gerechten. “Ik wil dat mensen zich thuisvoelen.”, geeft Marzia mee terwijl ze een smaakbom van een pasta Carbonara serveert. Voor haar geen chichi, wél pure keuken met la familia-gevoel. Marzia houdt van verandering en vernieuwt de eetkaart elke twee weken. Wie graag ook zo’n heerlijke canolli of tiramisu Toblerone en Licor 43 wil proberen, moet dus snel zijn!

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Taboe: Bewust kinderloos

interview met twee sterke 'kindvrije' dames De pluskant van leven zonder kinderen? Meer tijd voor jezelf, je lief en je carrière! Je hebt minder huishoudelijk werk, lagere uitgaves en helpt overbevolk