top of page
  • Foto van schrijverWoordvlinder

T-Create (webtext)


Het gezicht achter T-Create is dat van Toon Habraken. Als vader van twee jonge kids, beseft hij hoe belangrijk het is om mooie momenten te koesteren. Daarom wil hij graag ook anderen helpen om ze te vereeuwingen in een tastbare herinnering.


𝐒𝐚𝐦𝐞𝐧 𝐨𝐧𝐭𝐰𝐞𝐫𝐩𝐞𝐧 Bij T-Create staat een warm en persoonlijk contact centraal. Jouw visie en verhaal worden écht aanhoord zodat wij het naadloos kunnen transferreren naar een custom ontwerp. Er gaat dan ook geen enkel ontwerp de deur uit voordat je verwachtingen volledig worden ingelost en de afwerkingsgraad van topkwaliteit is.

𝐌𝐞𝐞𝐬𝐭𝐞𝐫-𝐰𝐞𝐫𝐤-𝐭 Het handige en creatieve? Dat zat er altijd al in! Als leraar techniek op een middelbare school, ontwikkelde Toon het verlangen om elk kind hélemaal tevreden te stellen met het gepersonaliseerde werkstuk dat ze samen maakten. Die ‘urge to please’ is er altijd gebleven. Dit zowel bij een persoonlijk order, als bij grootschalig maatwerk. Want elk verhaal is mooi en verdient het om met zorg en aandacht vertaald te worden naar een ‘meesterwerkstuk’.

𝐋𝐚𝐬𝐞𝐫 𝐜𝐮𝐭𝐭𝐢𝐧𝐠; 𝐜𝐮𝐭𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐞𝐝𝐠𝐞 𝐭𝐞𝐜𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐲 Werken met een lasercutter heeft als voordeel dat je élk mogelijk digitiaal ontwerp (lettertype, logo, tekening, foto…) in élk denkbaar materiaal (hout, kunststof, metaal, zeep…) kunt overbrengen. Met dit graveringsproces laat je dus steeds een professionele indruk na .

𝗪𝐞𝐫𝐤 𝐨𝐩 𝐦𝐚𝐚𝐭 Heb je zelf een schitterend idee, maar bezit je niet de juiste materialen of het geduld om het te realiseren? Neem dan snel even contact met me op! Formuleer je concrete vraag in het contactformulier. Geen verzoek is te zot. Laten we samen mooie dingen maken!
6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page