top of page
  • Foto van schrijverWoordvlinder

T-Create (webtext)


Het gezicht achter T-Create is dat van Toon Habraken. Als vader van twee jonge kids, beseft hij hoe belangrijk het is om mooie momenten te koesteren. Daarom wil hij graag ook anderen helpen om ze te vereeuwingen in een tastbare herinnering.


๐’๐š๐ฆ๐ž๐ง ๐จ๐ง๐ญ๐ฐ๐ž๐ซ๐ฉ๐ž๐ง Bij T-Create staat een warm en persoonlijk contact centraal. Jouw visie en verhaal worden รฉcht aanhoord zodat wij het naadloos kunnen transferreren naar een custom ontwerp. Er gaat dan ook geen enkel ontwerp de deur uit voordat je verwachtingen volledig worden ingelost en de afwerkingsgraad van topkwaliteit is.

๐Œ๐ž๐ž๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ-๐ฐ๐ž๐ซ๐ค-๐ญ Het handige en creatieve? Dat zat er altijd al in! Als leraar techniek op een middelbare school, ontwikkelde Toon het verlangen om elk kind hรฉlemaal tevreden te stellen met het gepersonaliseerde werkstuk dat ze samen maakten. Die โ€˜urge to pleaseโ€™ is er altijd gebleven. Dit zowel bij een persoonlijk order, als bij grootschalig maatwerk. Want elk verhaal is mooi en verdient het om met zorg en aandacht vertaald te worden naar een โ€˜meesterwerkstukโ€™.

๐‹๐š๐ฌ๐ž๐ซ ๐œ๐ฎ๐ญ๐ญ๐ข๐ง๐ ; ๐œ๐ฎ๐ญ๐ญ๐ข๐ง๐  ๐ž๐๐ ๐ž ๐ญ๐ž๐œ๐ก๐ง๐จ๐ฅ๐จ๐ ๐ฒ Werken met een lasercutter heeft als voordeel dat je รฉlk mogelijk digitiaal ontwerp (lettertype, logo, tekening, fotoโ€ฆ) in รฉlk denkbaar materiaal (hout, kunststof, metaal, zeepโ€ฆ) kunt overbrengen. Met dit graveringsproces laat je dus steeds een professionele indruk na .

๐—ช๐ž๐ซ๐ค ๐จ๐ฉ ๐ฆ๐š๐š๐ญ Heb je zelf een schitterend idee, maar bezit je niet de juiste materialen of het geduld om het te realiseren? Neem dan snel even contact met me op! Formuleer je concrete vraag in het contactformulier. Geen verzoek is te zot. Laten we samen mooie dingen maken!
5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page