top of page
Jill-56_edited.jpg

klavier

de vier hoofdprojecten

Projecten: Projecten
Jill-44.jpg

Jill ondersteunt.

Als Woordvlinder vertaalt Jill via diepte-interviews de ideeën van ondernemers naar een Engelse en Nederlandstalige webtekst, perstekst of creatieve content. Zo kunnen zij zich focussen op hun primaire talenten en het schrijfwerk uitbesteden. Een goede tekstschrijver verdient zichzelf immers altijd terug. 

Door een continue flow aan creatieve input, is Jill een bruisende ideeënfontein met een verfrissende invalshoek. Ze denkt graag conceptueel. Binnen een brainstorm of een redactievergadering zorgt dit vaak voor een tornado aan speelse input. 


Ook voor particulieren denkt Woordvlinder conceptueel na om van een elke drempel een diepzinnig en betekenisvol moment te maken met de juiste liturgie, symboliek, tekst en muziek. Bij de meest belangrijke momenten in ons leven, weten we vaak het minst wat te zeggen. Jill is zich ervan bewust hoe moeilijk het kan zijn om bij een huwelijk of doopsel een eigentijds geheel op maat neer te zetten. Ook quotes volgens thema bedenken past naadloos in het straatje van Woordvlinder. 

bottom of page