top of page
Jill-34.jpg

Over Jill

schrijver.
Jill schreef oorspronkelijk blogs en verhalen voor een zeer populair online platform. Hierdoor werd ze al snel opgepikt om ook als ghostwriter aan de slag te gaan. Sinds 2019 vliegt Jill ook uit met haar rijke ervaringen in content making, wervende webtekst, socials, funnels, vacatures, treffende quotes en vooral héél veel artikels. Ze is namelijk content maker voor een magazine met zeer grote oplage en selecteert als mede-redacteur de meest herkenbare thema’s. Jonge ondernemers met passie in beeld brengen en aanvoelen wat leeft bij het lezerspubliek, zijn haar sterkste punten. 

moeder. partner.

Jill is mami van Harte en wifey van Jan. Naast haar drukke freelance job, houdt ze vast aan enkele dagen als lerares op de middelbare school waar ze tieners begeleidt in Engels, Godsdienst. Als hoogsensitief persoon is dit contact haar voedingsbodem om nieuwe input te krijgen. Schrijven is haar manier om terug te geven wat ze uit het dagelijks leven absorbeert. 

soulsearcher.
Jill is naast woordkunstenaar ook sfeervoeler, ideeënfontein, zinzoeker, herkauwer, foutenspeurneus, en een absolute kennisspons met audiografisch geheugen. Jill houdt van pittige yogasessies, diepzinnige gesprekken, moderne dans, alpaca’s aaien, chips bingen, bosbaden en koopjes ontdekken. 

Jill Michielsen: Over
bottom of page