Jill-34.jpg

Over Jill

schrijver.
Jill Michielsen schrijft, getuigt, leest voor en denkt na als Woordvlinder. Jill schrijft al jaren in haar veilige cocon, maar vliegt nu ook uit met haar ervaringen in wervende bedrijfs(web)tekst, fictie voor (jong)volwassenen, (voorlees)verhaaltjes voor de allerkleinsten, gedichten en artikels over diverse maatschappelijk relevante thema’s en ghostwriting. Bovendien koestert Jill een bijzondere passie voor het getuigen over het prille moederschap. 

moeder. partner.

Jill is mami van Harte en vrouw van Jan. Als dagjob leert ze tieners Engels, Godsdienst en zichzelf zijn op de middelbare school. Schrijven doet ze hiernaast. Als hoogsensitief persoon is het voor haar dé manier om terug te geven wat ze uit het dagelijks leven absorbeert.

soulsearcher.
Jill is naast woordkunstenaar ook sfeervoeler, zinzoeker, herkauwer, foutenspeurneus, en een absolute kennisspons met audiografisch geheugen. Jill houdt van pittige yogasessies, diepzinnige gesprekken, moderne dans, alpaca’s aaien, chips bingen, webkoopjes ontdekken en lange boswandelingen.