Jill-5.jpg

Over Woordvlinder

woordvinder.
Ken je dat gevoel… Je wilt graag iets kwijt, maar worstelt met het op papier brengen van je gedachten. Als in een woordvinder blijf je nodeloos lang zoeken naar de juiste terminologie. Wel, dan is er iemand aan wie je dit moeilijke proces kunt uitbesteden. Iemand die van dit proces geniet, én met plezier rondfladdert in de Engelse en Nederlandse taal. Dat is Woordvlinder. 


diepte-interview.
Woorden hoeven niet altijd gecompliceerd of literair te zijn, al zijn mensen en hun psyche dat wel. De gepaste woorden bij een persoon en context plaatsen, is een magisch moment. Dan valt alles op zijn plek en denk je; “Hé, dat is exact wat ik bedoel!”. Woordvlinder vertaalt via een diepte-interview je hersenspinsels naar tekst. Dankzij het laagdrempelige “rent a writer”-concept, kun je door Woordvlinder onder woorden laten brengen waar jouw hart van vol is, maar je mond niet meteen van over loopt. 

'k vraag 't aan

Jij stelt Woordvlinder je vraag. Daarna neemt Jill contact met je op en kan je verzoek eventueel verder toegelicht worden bij een kennismaking of via video conference. Aanvragen kunnen zéér kleinschalig of continue zijn. (van “Wat schrijven we op onze huwelijksuitnodiging?” tot “Lever je content aan ons tijdschrift?” of “Kun jij me helpen om mijn verhaal neer te schrijven als boek?”).

Anything with passion. Just ask.