top of page
Foto van schrijverWoordvlinder

De Lou (Pelt)


“Even bij ons binnenspringen? Een goed idee!”



Bij koffiebranderij en lunchroom ‘De Lou’ valt er geen ‘lockdown tristesse’ te bespeuren. Het bruist er meer dan ooit van de vrolijke bedrijvigheid! Bezoekers zijn vaak wandelaars of buurtbewoners die kiezen voor een hartverwarmende thee of koffie met een ambachtelijk gebakje ‘on the go’. Ook de zitplaatsen werden tijdelijk omgevormd tot veilige wachtbubbels voor wie afhaalt.



Eigenaars Nienke Gysen en Joos Kessels zijn ware experts in hun vak. ‘Eerst weten, dan doen’, is hun gezamenlijke moto. Samen hebben ze de diploma’s van thee- en wijnsommelier en chef/chocolatier op zak om ‘queen of coffee’ en ‘king of the kitchen’ te kunnen worden. Die ondoofbare passie toont zich ook in de veerkrachtige afhaalformules die ze onder meer promoten via sociale media.


“Tijdens de eerste lockdownperiode misten we de gezelligheid en kregen we een beetje een traiteurgevoel, maar nu onze klanten merken dat het nog steeds oké is om binnen te springen voor takeaway, is er enorm veel verloop en dat doet deugd!” De ‘Pumkinspice Lattés’ en ‘Marshmallowcino’s’ vliegen over de toonbank. Ook de ‘high tea’ formules zijn uitgebreid en verfijnd. Bij ‘De Lou’ weten ze écht wat lekker is!

101 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page